Sanse og motorik 2 - 3 år

Trænings tid: Mandag kl. 16.45 - 17.45
Trænings sted: Byhallen Sal 1
Målgruppe: Forældre med børn, 2 – 3 år
Første træning: 24. august 2020
Sidste træning: 31. maj 2021

Pris:  kr. 600,-

 Husk, at det er dit barns navn og fødselsdato, du skal tilmelde dette hold!

Holdbeskrivelse
Sanse og motorik holdet er for børn mellem 2 og 3 år med forældre/bedsteforældre. Vi træner vores motorik og stimulere vores sanser. Vi synger, leger, mærker, føler og har det bare rigtigt sjovt. Her bliver børnenes nysgerrighed vakt og de deltager aktivt bl.a med ideer til øverlser. Timer bliver afsluttet med en omgang afslapning i form af trykmassage, så børnene går fra timen glade og afslappet.

Indhold i timen

  • Øve motorik og sanser
  • Udvikling med sang- og følelege
  • Vække børnenes nysgerrighed
  • Afslutte med trykmassage

Aktiviteterne er tilrettelagt med henblik på at udvikle og stimulere børnenes bevægelsesglæde, at give jeres børn gode oplevelser ved brug af kroppen, så de bevarer lysten og glæden ved at bevæge sig og skabe grundlag for livslang idræt.

Praktisk information
Så lidt tøj som muligt giver den bedste bevægelsesfrihed, så derfor vil vi anbefale T-shirt, korte bukser, bare fødder/gymnastiksko og langt hår sat op i en hestehale. Selv om lektionen kun er på 1 time, kan børnene godt blive tørstige, så medbring en flaske vand.

OBS! Der kan være køligt i hallen. Det er muligt at købe gymnastiksko ved instruktøren til 95 kr. pr par. Betal med mobile pay.

Forældre: Det forventes at I deltager aktivt i timen med jeres børn, så derfor skal I møde op i fritidstøj, for vi skal nemlig krybe, kravle, klatre osv.

Instruktører

Instruktør:
Rikke Hansen

Hjælpetræner:
Sarah Lawaetz