Hedensted Gymnastikforening ● Træningssted: Byhallen, Østerled 8 ● 8722 Hedensted
+45 21 83 84 28
hgf@hedenstedgf.dk

Hvad er Landsstævnet?

Hos Hedensted Gymnastikforening glæder vi os helt vildt til Landsstævnet 2025 i Vejle! Men hvad er Landsstævnet egentlig? Lad os fortælle dig lidt om det.

Fire Dage med Idræt og Fest!
Landsstævnet er en gigantisk idrætsfestival, der finder sted hvert fjerde år, og denne gang er det i Vejle fra den 3.-6. juli 2025. Tænk på det som fire dage fyldt me
d sport om dagen og store koncerter og fest om aftenen. Der er mere end 30 forskellige idrætsgrene, du kan kaste dig ud i, så der er noget for enhver smag – uanset om du er til gymnastik, boldspil eller noget helt tredje.

Hvorfor er vi så begejstrede?
Fordi Landsstævnet er meget mere end bare sport. Det er en chance for at være sammen med tusindvis af andre fra hele landet, der også elsker at være aktive og have det sjovt. Uanset om du kommer alene eller med venner, er der masser af muligheder for at finde nye fællesskaber og skabe minder for livet. 

Alle kan være med!
Noget af det bedste ved Landsstævnet er, at det er åbent for alle. Du behøver ikke være medlem af en forening eller være en erfaren idrætsudøver for at deltage. Fakt
isk er det en oplagt mulighed for at prøve noget nyt og udfordre dig selv! Du skal bare være fyldt 15 år i 2025, så er du klar til at være med.

For dig der er publikum:
Selv hvis du ikke har lyst til at deltage aktivt, er der masser at opleve som publikum. Du kan nyde de mange opvisninger rundt i byen, heppe på deltagere i konkurrencerne, eller tage del i de mange outdoor-aktiviteter. Og selvfølgelig er der de store shows – Åbningsshowet, Efterskolernes Show og Afslutningsshowet, som du helt sikkert vil have lyst til at se!

Efterskoler og Højskoler – En del af Landsstævnet:
Vi ved, at DGI har et stærkt samarbejde med efterskoler og højskoler. Over 6.000 efterskoleelever deltager og bidrager med deres eget sto
re show, som er en fest i sig selv. Højskolerne bringer både kloge tanker og fællessang med sig, så der er noget for både krop og sind.

Festerne – Sådan afsluttes hver dag:
Hver dag til Landsstævnet slutter med fest og farver. Der vil være koncerter og aktiviteter for folk i alle aldre, og der er masser af muligheder
for at hygge sig og have det sjovt. Det hele starter med en parade gennem byen og et stort åbningsshow, og til sidst siger vi farvel med et afslutningsshow, som samler alle de gode oplevelser i én fantastisk finale.

Lyder det som noget for dig?
Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan være med, og hvad det koster, så klik her og få flere praktiske detaljer.

For dig der gerne vil være frivillig:
Vi har en ambition om at stille med et hold af frivillige, der har lyst til at være en del af fællesskabet oghjælpe til ved Landsstævnet. Vil du også være med, så læs mere her.