Hedensted Gymnastikforening ● Træningssted: Byhallen, Østerled 8 ● 8722 Hedensted
+45 21 83 84 28
hgf@hedenstedgf.dk

Dance, Rytme og Fitness

Dance, Rytme og Fitness

Dance, Rytme og Fitness
Hedensted Gymnastikforening er kendt som værende en dynamisk og attraktiv gymnastikforening som både har fokus på breddeidræt og talentudvikling. Vores danseteam arbejder for at give børn- og unge grundlæggende færdigheder indenfor dans. I dansen bruger du kroppen som redskab til at udtrykke dig. Dit fysiske udtryk, dine bevægelser og dit ansigt fortæller tilsammen en historie. En god danser er en alsidig bevæger med god fysik og evne til at give bevægelsen sjæl. Vores fitnessteam arbejder for at give børn, unge, voksne og seniorer muligheden for at blive “fit”, og dermed egnet til livets udfordringer, overraskelser og strabadser. Fitness teamet arbejder med udholdendehed (cardio), styrke, power, koordination, speed og præcision.

Hvad kan vi tilbyde?
Hos os har du mulighed for at arbejde med kroppen til mange forskellige rytmer, som hver især er kendetegnende for forskellige danse. Du har også mulighed for at træne med forskellige fitness redskaber, såsom store bolde, stepbænke, håndvægte, sjippetove m.v. Vores fantastiske trænerteam glæder sig til at udvikle dig som danser.

Indhold i træning
Med udgangspunkt i udøvernes evner og færdigheder tilrettelægges undervisningen, således at den enkelte udøver, så vidt det er muligt, bliver udfordret på sit eget niveau. I dansen vil du blandt andet stifte bekendtskab med dansenes forskellige grundtrin – lige fra sambaen og karneval i Rio de Janeiro, som er meget udadvendt og glad dans – til street dansens mange hip hop stilarter. Timerne vil blive opbygget omkring nogle serier, som du vil lære del for del i løbet af sæsonen, men der er også plads til impulsive stunder, hvor fantasien får lov til at råde. Har du specielle ønsker til træningen, så er vort instruktørteam lydhøre.