Hedensted Gymnastikforening ● Træningssted: Byhallen, Østerled 8 ● 8722 Hedensted
+45 21 83 84 28
hgf@hedenstedgf.dk

Forsikrings info

Forsikringsinfo

Tag dine forholdsregler!! Skulle du eller dit barn være uheldig at komme til skade eller få ødelagte ejendele f.eks. briller, tøj mv. til en træning i Hedensted Gymnastikforening, så er det din egen fritids- og/eller ulykkesforsikring der skal dække skaden.

Vi opfordrer derfor til at deltagere i foreningens aktiviteter skal være forsikret gennem deres egen fritids- og/eller ulykkesforsikring. Foreningen har ingen forsikring (og er heller ikke påkrævet at have en forsikring), der dækker personskade på deltagere i foreningens aktiviteter. Foreningen har en forsikring der dækker skade på trænere (frivillige og “ansatte” i foreningen). Såfremt foreningen kan stilles til ansvar for en skade, så dækker foreningens ansvarsforsikring.

Foreningen gør alt for at overholde de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, samt at instruktørerne har relevant uddannelse. Det er derfor ligeså vigtigt at alle medlemmer og forældre orienterer sig om sikkerhedsreglerne og overholder dem for at minimere risikoen for skader.

Du kan læse mere om idrættens forsikringer her: www.idraettensforsikringer.dk