Hedensted Gymnastikforening ● Træningssted: Byhallen, Østerled 8 ● 8722 Hedensted
+45 21 83 84 28
hgf@hedenstedgf.dk

HIT FIT Dance

HIT FIT Dance

Trænings tid: Onsdag kl. 19.00 – 20.00
Trænings sted: Byhallen Sal 2
Målgruppe:  Fra 18 år +

Første træning: 28. august 2024

Sidste træning: 8. maj 2024 (sæsonen er forlænget)

Opvisning lørdag den 12. april 2025

Pris :  kr. 950,- 

 

Holdbeskrivelse

HIT FIT Dances er ikke bare en almindelig forbrændingstime. Vi har taget udgangspunkt i musikken og den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt. Vi danser rock´n roll til 50-ernes rockede rytmer. Twist til 60-ernes Beatles. 70-ernes discotrin i bedste John Travolta stil. Pop og grandprix fest fra 80-erne, eurodance fra 90-erne, samt de mere moderne funk og showdance moves fra 00-erne og 10-erne. Alle de største hits er med, og det er svært ikke at skråle med på sangene, der brager ud af højttalerne.

En HIT FIT Dance time er for alle aldre og alle niveauer, da der vil være musik og trin for enhver smag. Så glæd dig til en super varm og lærerig dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger helt i top…… – det kan ikke undgås…. !!

Koreografierne er forholdsvis simple, så i ikke behøver ikke at få dem gennemgået, men derimod blot følge instruktørerne. Til hver HIT FIT Dance time tager vi dig igennem både høj og lav intensitet, og Hit Fit Dance er derfor også meget kalorieforbrændende.

Undervisningen gør det ligeledes muligt for hver enkelt gymnast/danser, at give den ekstra gas eller udføre flere deltaljer af koreografien, udfra jeres egne fysiske eller tekniske evner.

HitFit deltager til lokalopvisningen.

Husk vand, håndklæde og praktisk påklædning

 

Instruktører

Camilla og Birthe