Hedensted Gymnastikforening ● Træningssted: Byhallen, Østerled 8 ● 8722 Hedensted
+45 21 83 84 28
hgf@hedenstedgf.dk

Hvad er Landsstævnet?

Danmarks største idrætsfestival

4 dage med idræt om dagen og fest og koncerter om aftenen den 3.-6. juli 2025. Mere end 30 idrætter at vælge imellem. Vejle byder velkommen til DGI Landsstævne – også kaldet L2025.

Hvert fjerde år strømmer tusindvis af aktive danskere til en ny værtsby, der kan præsentere et væld af idrætsaktiviteter, fællesskab, fest og farver. I 2025 er det Vejle, der slår dørene op for Landsstævnet.

Kom til Vejle i 2025, og mærk pulsen. Dyrk den idræt, du brænder for, og bliv udfordret på alt det nye. Tag af sted selv eller sammen med dem, du kender og deltag i fællesskabet. Kæmp for sejren, vær aktiv med holdet, tag del i festen, nyd glæden og mød magien.

Alle er velkomne

Vi forventer ca. 20.000-25.000 deltagere til Landsstævnet. Deltagerere, der fordeler sig over alle aldre og livsfaser – man skal dog fylde 15 år i 2025 for at kunne være med. Landsstævnets deltagere kommer normalt fra hele landet. Alle kan være med, og man behøver ikke at være medlem af en forening for at deltage. Man behøver heller ikke at have erfaring med idræt – vi tager hjerteligt imod både nybegyndere og erfarne.

Når man deltager i Landsstævnet, kan man selv sammensætte sit program for stævnet på kryds og tværs af de forskellige idrætstilbud.

Deltagerne i Landsstævnet kommer på grund af:
• de mange gode idrætstilbud
• fællesskabet
• den helt særlige landsstævnestemning
• festerne
• åbningsshowet
• afslutningsshowet

Publikum

Alle er velkomne som publikum til alt dét, der sker. Lige fra opvisningerne rundt i byen, til turneringerne i diverse idrætter, outdoor-aktiviteterne og meget mere. Publikum er også meget velkomne til at købe billetter til de imponerende shows, som Landsstævnet har at byde på: Åbningsshowet, Efterskolernes Show og Afslutningsshowet.

Efterskoler og højskoler

DGI har et tæt samarbejde med efterskolerne. Efterskolerne deltager med over 6.000 efterskoleelever fra hele landet. Efterskolerne står for et storslået show, der bliver afholdt både fredag og lørdag. Publikum kan købe billetter til de shows.
Højskolerne deltager med en række aktiviteter og er med til at sætte “hovedet på kroppen” i form af blandt andet foredrag og fællessang.

Festerne

Dagene under Landsstævnet bliver som altid afsluttet med koncerter i høj klasse. De mange scener og festtelte vil være fyldt med oplevelser for folk i alle aldre og byde op til fest.
Vi starter med en forrygende parade igennem byen og et åbningsshow, og vi slutter oplevelsen af med et spektakulært afslutningsshow, hvor vi både ser tilbage på et fantastisk DGI Landsstævne 2025 og frem mod DGI Landsstævne 2029.

Hvad koster det?

Det skal vi nok fortælle dig meget mere om, når vi kommer tættere på.

 

Danmarks største idrætsfestival – L2025 (dgi.dk)