Hedensted Gymnastikforening ● Træningssted: Byhallen, Østerled 8 ● 8722 Hedensted
+45 21 83 84 28
hgf@hedenstedgf.dk

Gymnastik, verdens bedste sportsgren

Gymnastik, verdens bedste sportsgren

Gymnastik er – hvis vi selv skal sige det – verdens bedste sportsgren. Der findes utallige former for gymnastik, og der kommer hele tiden nye til. Det betyder, at der findes gymnastiske tilbud for enhver hvad enten du er til spring, smidighedstræning, rytme eller noget helt fjerde.

Vores gymnastikteam arbejder for at udvikle og stimulere børn, unges og voksne bevægelsesglæde, at give dem gode oplevelser ved brug af kroppen, så de bevarer lysten og glæden ved at bevæge sig, styrke motorikken og skabe grundlag for livslang idræt.

Vores rytmeteam arbejder med at give børn- og unge grundlæggende færdigheder indenfor rytmegymnastik. I rytmegymnastikken bruger du kroppen som redskab til at udtrykke dig. Dit fysiske udtryk, dine bevægelser og dit ansigt fortæller tilsammen en historie.

Vores fitnessteam arbejder for at give børn, unge, voksne og seniorer muligheden for at blive “fit”, og dermed egnet til livets udfordringer, overraskelser og strabadser. Fitness teamet arbejder med udholdenhed (cardio), styrke, power, koordination, speed og præcision

Vores springteam arbejder for at give børn- og unge grundlæggende færdigheder indenfor springgymnastikken. Undervisningen bygger på grundlæggende behændigheder som kropskontrol, styrke og koordination. Vi garanterer børn og unge udfordring!


Generelt er gymnastik:
Alsidig træning
Som gymnast træner du hele kroppen og både koordination, kondition, styrke og smidighed bliver forbedret.

Æstetisk og elegant
Sagt på en anden måde er god stil en fundamental del af gymnastikken hvad enten du giver opvisninger eller “bare” er aktiv.

Velegnet hele livet
Gymnastik er en af de få idrætsgrene, der i bogstavligste forstand kan dyrkes fra vugge til grav – og den bliver det. Gymnastik ligger i top tre over de mest dyrkede idrætter blandt børn og voksne. Det er aldrig for sent – eller for tidligt at gå i gang med gymnastik.

Social og sjov
Vi lægger stor vægt på at have det sjovt mens vi træner. Og bestyrelsen bakker også op om sociale arrangementer uden for træningstiden.

Ti gode grunde til at gå til gymnastik
Gymnastik…
  1. Gør dig mere smidig!
  2. Øger din muskelstyrke!
  3. Forbedrer din balance og kropskontrol!
  4. Styrker dine knogler!
  5. Gør dig i godt humør!
  6. Øger din selvtillid!
  7. Øger din forbrænding!
  8. Giver dig nye bekendtskaber og venskaber!
  9. Giver dig nye oplevelser!
10. Forbedrer din koordination!