Hedensted Gymnastikforening ● Træningssted: Byhallen, Østerled 8 ● 8722 Hedensted
+45 21 83 84 28
hgf@hedenstedgf.dk

Frivillig

Bliv frivillig sammen med din forening

Få en en fantastisk oplevelse, der styrker jeres sammenhold!

Dejligt, at du har interesse i at være frivillig på Landsstævne 2025. Der venter dig og din forening nogle uforglemmelige dage, hvor du kan opleve 4 dage med idræt om dagen og fest og koncerter om aftenen. Du vil mærke magien, når du møder mere end 5.000 andre frivillige, 25.000 idrætsaktive, 30 idrætter og et hav af forskellige aktiviteter. Det hele finder sted i Vejle fra den 3.-6. juli 2025.

Du kan blive frivillig på tre måder: som gruppe, gennem din forening eller som privatperson.

1. Tilmeld frivillige 🧡 fra din forening

Din forening kan stille med frivillige på Landsstævne 2025. At være frivillig som forening giver jer muligheden for at få en sjov og festlig oplevelse sammen, der styrker jeres fællesskab. For hver time I bidrager med, tjener foreningen 45 kr. I kan stille med så mange frivillige, I vil, og hver frivillig kommer til at blive en del af sammenholdet og magien på Landsstævnet.

Frivillige dækker, hvad der svarer til næsten 60.000 timer på Landsstævne 2025. Det svarer til, at foreningslivet får tilført knap 3 mio. kr. til aktiviteter og udvikling – direkte til gavn for medlemmerne.

Din forening behøver ikke være en idrætsforening. Alle folkeoplysende foreninger kan stille med frivillige til Landsstævne 2025.

Brug formularen nedenfor, hvis du og din forening vil gøre L2025 til en uforglemmelig oplevelse for jer, jeres forening og de 25.000 deltagere.

2. Tilmeld jer som gruppe

Er I et par stykker eller flere, som ikke er tilknyttet en forening, men som kunne tænke sig i fællesskab at blive en del af det frivillige sammenhold til Landsstævnet, så er det også muligt, og der venter jer nogle fantastiske oplevelser.

For hver frivilligtime tjener I 45 kr., og disse kan gå til en forening, I selv vælger eller til Foreningsliv for alle.

Brug formularen nederst for at tilmelde jer som gruppe.

Mærk pulsen. Mød magien.